تبریک روز ملی سینما به رامین رضاییان نتیجه و ویدئو کشتی امیرحسین زارع برابر حریف گرجستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | خیز زارع برای طلا نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اوکراینی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | احمد در جمع برترین‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم پور برابر حریف روس در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک دیدنی کامران غیبت ۳ بازیکن سپاهان مقابل حریف اردنی پخش زنده بازی پرسپولیس و فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بیرانوند جام جهانی را از دست می‌دهد؟ نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف آذربایجانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | کامبک تماشایی احمد نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور برابر حریف مغولستانی در قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | صعود متقدرانه کامران به یک‌چهارم پیاتزا: در تلاشیم نتایج مورد انتظار مردم ایران را کسب کنیم نتیجه و ویدئو کشتی احمد جوان برابر حریف اکوادوری (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت جوان مشهدی در قهرمانی جهان ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر فولاد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | بیفوما در ترکیب اصلی؟ نتیجه و ویدئو بازی امیرمحمد یزدانی برابر حریف آذربایجانی (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) | شوک سنگین به کشتی ایران تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و منچستریونایتد | دربی بحران‌زده‌ها نتیجه و ویدئو کشتی کامران قاسم‌پور و حریف قرقیزستانی در دور نخست قهرمانی جهان (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) شورش جوکوویچ علیه صربستان! تاریخ و ساعت بازی یوونتوس و اینتر | دوئل مدعیان در تورین تاریخ و ساعت مسابقه والیبال ایران و مصر در قهرمانی جهان | شروع ماراتن جذاب روی تور تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و فولاد در لیگ بیست و پنجم | یک بازی خانوادگی دادگاه عالی ورزش دستور پایان محرومیت بیرانوند را صادر کرد
سرخط خبرها

خبر خوب برای تراکتور| دژاگه در برابر استقلال به میدان می‌رود

  • کد خبر: ۵۵۱۰۳
  • ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۰
خبر خوب برای تراکتور| دژاگه در برابر استقلال به میدان می‌رود
پزشک باشگاه تراکتور اعلام کرد مصدومیت اشکان دژاگه قبل از بازی با استقلال خوب می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود عباس‌زاده درباره وضعیت مصدومیت اشکان دژاگه، اظهار داشت: با اشکان دژاگه و پزشک او در آلمان در ارتباط هستیم و وضعیت مصدومیت این بازیکن را زیرنظر داریم. خدا را شکر روند بهبودی مصدومیت او به خوبی طی می‌شود.

وی با اشاره به شایعات مختلف درباره مصدومیت اشکان دژاگه، خاطرنشان کرد: او مدارک پزشکی خود را به‌طور مداوم ارسال می‌کند و خدا را شکر مصدومیتش جدی نیست. دژاگه روز جمعه نیز برای کنترل نهایی در آلمان تست داده و سپس به ایران خواهد آمد تا خود را برای دیدار مقابل استقلال آماده کند.

پزشک تیم فوتبال تراکتور درباره مصدومیت احسان حاج‌صفی، گفت: همان‌طور که پیش از این نیز اعلام شد، احسان حاج‌صفی یک مصدومیت بسیار جزئی دارد و حتی می‌توانست در دیدار مقابل ذوب‌آهن نیز به میدان برود، اما ترجیح دادیم در مورد او ریسک نکنیم. ان‌شاءالله حاج صفی از روز شنبه به تمرینات بازخواهد گشت.

عباس‌زاده در ادامه به تشریح روند درمان محمدرضا خانزاده پرداخت و عنوان کرد: مصدومیت خانزاده از ناحیه استخوان چهارسر بود و از ۹ آذر روند درمانی خود را آغاز کرد. در این نوع مصدومیت، بازیکن حداقل به یک ماه زمان برای بازگشت به میادین نیاز دارد که خدا را شکر این اتفاق درمورد خانزاده نیز افتاد و او حالا آماده حضور در مسابقات است. وی از روز شنبه در تمرینات گروهی حاضر می‌شود و در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند مقابل استقلال بازی کند.

وی در پاسخ به سوالی درمورد شرایط محمد قادری، گفت: قادری از ناحیه همسترینگ مصدوم بود و دوران نقاهت خود را سپری می‌کرد. این بازیکن در حال حاضر وضعیت بسیار بهتری دارد و تلاش می‌کنیم که او را به دیدار مقابل استقلال برسانیم.

پزشک تیم فوتبال تراکتور در پایان گفت: مصدومیت بخشی از فوتبال است و در همه تیم‌ها نیز اتفاق می‌افتد. مصدومان ما از ناحیه همسترینگ و کشاله بودند که در این نوع مصدومیت‌ها، حداقل یک و حداکثر دو ماه زمان برای به دست آوردن بهبودی کامل نیاز بود که سعی کردیم آن‌ها را در کم‌ترین زمان ممکن آماده بازگشت به میادین کنیم.
 
منبع: رسانه رسمی باشگاه تراکتور
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->